NL EN

Sinds 2014

Uw online productie platform razendsnel 3D printen van kleine en grote series eindproducten

Design for Additive Manufacturing
Gecontroleerde productie van seriewerk
On-Demand Additieve productie
Kosteneffectieve reserve- en legacyonderdelen
Spare parts Management

Over ons

RapidCenter is een gerenommeerde 3D-Printing toeleverancier voor bedrijven in de maakindustrie. We hebben ons de afgelopen jaren als producent gestaag ontwikkeld als integrale productiepartner binnen de supply chain. Van een enkel prototype tot grotere oplages voor eindproductie bieden wij onze klanten toegang tot alle vooraanstaande additieve technieken in metaal en kunststof.

Wij streven naar een wereld waarin additieve productie zijn plek heeft verdiend tussen traditionele productietechnieken als spuitgieten, draaien en frezen. Niet als een revolutionaire alles vervangende techniek, maar een complementaire techniek die, in combinatie met wat al gevestigd is, de totale productiemogelijkheden en ontwikkelingsvrijheid van een bedrijf vergroot.

De ontwerpvrijheid van onze additieve technieken zijn een technologische doorbraak voor onze klanten waardoor ze in staat zijn verbeterde en/of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Ze worden namelijk minder beperkt door conventionele productiemiddelen en hebben hierdoor meer vrijheid hun ontwerpen en creaties te perfectioneren.

Vanuit productieoogpunt leveren we meer flexibiliteit door reeds bestaande conventionele processen met de inzet van additieve technieken te optimaliseren. Zo maken onze productietechnieken deze flexibel, multi-inzetbaar, configureerbaar, aanpasbaar en bovenal digitaal!

Veel van onze klanten erkennen inmiddels dat met de inzet van additieve technieken de complexiteit van onderdelen niet meer in relatie hoeft te staan met de kostprijs. We helpen dan ook graag de moderne engineer nieuwe additieve productietechnieken toe te passen gecombineerd met de juiste ontwerpmethodieken. Met onze kennis en adviserende rol zorgen we dat onze klanten in staat zijn de traditionele koppeling tussen kostprijs van een enkel onderdeel en productievolume een nieuwe richting te geven.

"Uiteindelijk is de kosten/prestatie verhouding die alles dicteert.”


Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om voortaan onze nieuwsbrief te ontvangen

Uw online productie
platform voor 3D Printing
en additieve productie

Design for Additive Manufacturing
Gecontroleerde productie van seriewerk
On-Demand Additieve productie
Kosteneffectieve reserve- en legacyonderdelen
Spare parts Management

Heeft u vragen?

Neem direct contact met ons op:
Ons adres
  • Zeilschip 40
    3991 CT HOUTEN
    The Netherlands (NL)

Zeilschip 40
3991 CT HOUTEN
The Netherlands (NL)

+31 (0) 347 329 218
info@rapidcenter.nl


Volg ons op social media

Copyright © RapidCenter B.V.