Skip to main content

SampleKit HR PA12

Niet helemaal zeker welke kleur en/of afwerking het meest geschikt is voor uw product? De HR PA12 samplekit is de perfecte manier om de verschillende opties die wij bieden fysiek te bekijken. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste kleur en oppervlaktebewerking kiest voor uw producten.

Bestellen is simpel, klik op de bestel knop en vul uw gegevens in. Wij doen de rest!
Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis.


Kleuren

Grey (standaard)

Zodra u onderdelen in HR PA12 besteld, dan is grijs de standaard afwerking. De onderdelen zijn geprint en worden enkel met glasparels gestraald om poederresidu te verwijderen. Bent u op zoek naar de meest voordelige 3D-printoplossing? Dan is dit de afwerking waar u naar zoekt.

Black

HR PA12 betreft een polyamide kunststof en het is dan ook mogelijk om de onderdelen met een zwarte kleurstof te impregneren. Onder de juiste druk en temperatuur wordt een kleurpigment ingebracht. Dit proces zal geen maatafwijkingen veroorzaken.

Oppervlaktebewerkingen

Polishing

De oppervlakteruwheid van 3D geprinte onderdelen in HR PA12 met behulp van Multi Jet Fusion hebben een gemiddelde ruwheid Ra 10-12. Deze kan teruggebracht worden naar Ra 7-9 met behulp van polijsten. Polijsten in combinatie met zwart kleuren is mogelijk, maar adviseren wij niet vanwege visuele oneffenheden in het oppervlak. In dat geval adviseren we te kiezen voor Smooth Surfacing.

- Max afmetingen: 200x150x100 mm

Polyshot Surfacing

Is uw product een gebruiksvoorwerp die veel te verduren krijgt? Dan is de kans groot dat er zichtbare slijtage optreedt. Dit is bij gekleurde onderdelen extra zichtbaar doordat de oppervlakteruwheid plaatselijk afneemt en daarmee een glans krijgt. Met Polyshot surfacing reduceren we dit effect door het oppervlak al vooraf gladder te stralen. Delen worden daardoor krasvast en krijgen tevens een zijdematte uitstraling. Ook vloeistof krijgt geen kans om tussen het ruwere oppervlak te vloeien en blijft daarmee op het oppervlak liggen. Het reinigen van producten met deze afwerking is ook een stuk makkelijker.

Smooth Surfacing

Wenst u een product die qua look en feel in de buurt komt van een spuitgietonderdeel? Dan is dit de oppervlaktebewerking waar u voor kiest. Deze afwerking is niet alleen esthetisch zeer strak, maar de oppervlakteruwheid is vergelijkbaar met de gepolijste afwerking. Dit gecombineerd met een zijdeglans afwerking maakt het onze meest veelzijdige nabehandeling verkrijgbaar.

Bestelformulier

Het bestellen van samplekit is simpel, vul uw gegevens in en wij doen de rest!


Land *
Op de hoogte blijven?
Vul hieronder uw e-mailadres in om voortaan onze nieuwsbrief te ontvangen