Skip to main content

BlackBelt 3D Printers besteedt on-demand productie op HP Multi Jet Fusion uit aan RapidCenter

Door: Erik Steenkist

Blackbelt, een start-up voor 3D printers, maakt naar alle tevredenheid gebruik van de diensten van RapidCenter. Om zich volledig op applicatie ontwikkeling te kunnen focussen, heeft het jonge bedrijf de productie van onderdelen en assemblage van de Blackbelt 3D printers aan een aantal vaste partners uitbesteed.


“Over de support, service en samenwerking met RapidCenter zijn we extreem tevreden.”

De eerste 20 machines heeft het bedrijf zelf gebouwd, waarvoor het ook de onderdelen zelf heeft geprint. “Daardoor kwamen we niet meer toe aan doorontwikkeling, wat voor ons een reden was om zowel productie als assemblage volledig uit te besteden. De hoge kwaliteit van HP Multi Jet Fusion technologie bracht ons bij RapidCenter. Voor onze 3D printers willen we geen consessies doen aan de kwaliteit. HP maakt serieproductie mogelijk in een massieve, homogene structuur, zonder luchtblaasjes. Dat levert zeer sterke eindproducten op, waarmee we een lange levensduur en hoge kwaliteit van onze eigen printers kunnen garanderen.”


"RapidCenter is uw 3D-printing productiepartner voor de productie van seriewerk, reserve- en legacy-onderdelen en prototypen. Als u vragen heeft omtrent geschikte toepassingen dan helpen wij u graag op weg om de juiste oplossingen te vinden die passen bij uw visie en wensen."

 

Op de hoogte blijven?
Vul hieronder uw e-mailadres in om voortaan onze nieuwsbrief te ontvangen