Skip to main content
Design for additive manufacturing

HP MJF versnelt de productie in de verkenningsindustrie

Bron: HP Inc.

Het onbemande vliegsysteem de Seeker is het meest geavanceerde toezicht- en verkenningsplatform, ontworpen om in veeleisende omgevingen te kunnen functioneren. Er is bijna geen infrastructuur nodig om het systeem te laten functioneren. Een platform als dit wordt gebruikt om de meest uiteenlopende terreinen snel te verkennen.


De behuizing van de camera werd ontwikkeld voor HP Multi Jet Fusion-technologie. Dit onderdeel van het vliegsysteem moet waterdicht en stevig en slagvast zijn om te voorkomen dat de camera in bedrijf beschadigd raakt. Het voordeel van de HP MJF-technologie voor Aurea Avionics is het sneller kunnen produceren van de productseries met behoud van de prestaties en betrouwbaarheid.

De technologie kan ook gebruikt worden om onderdelen te produceren met verschillende mechanische eigenschappen met de juiste sterkte, flexibiliteit en duurzaamheid. Daarbij zijn de kostenbesparingen en een vermindering van de productietijd een pré, wat het voor bedrijven mogelijk maakt snel en kosteneffectief onderdelen te produceren.


"RapidCenter is uw 3D-printing productiepartner voor de productie van seriewerk, reserve- en legacy-onderdelen en prototypen. Als u vragen heeft omtrent geschikte toepassingen dan helpen wij u graag op weg om de juiste oplossingen te vinden die passen bij uw visie en wensen."

 

 • Industrie segment:

  Mobile Robotics


 • Gekozen materiaal
 • Voordelen

  Kostenreductie
  Totale vormvrijheid
  Reduceren van doorlooptijden

Op de hoogte blijven?
Vul hieronder uw e-mailadres in om voortaan onze nieuwsbrief te ontvangen