Skip to main content
Design for additive manufacturing

HP Z 3D-camera

Bron: HP Inc.

De HP Z 3D-camera vindt creatieve workflows opnieuw uit en zorgt voor spontane samenwerkingen, door naar beneden gerichte 3D-objecten, 2D-documenten en live video-opnames toe te voegen aan live gesprekken op het scherm.


Revolutie in Workflow met de HP Z 3D-camera

Het is de unieke handsfree, Windows compatibele camera voor weergave, om bureaubladruimte te minimaliseren en real-time object- en documentvastlegging en visualisatie te vereenvoudigen.

De onderdelen werden eerst spuitgegoten. Deze producten waren erg fragiel en bleken ongeschikt voor tests. Daarnaast leverde de dunne elementen van het product problemen op met kromtrekken en beschadigde ze snel.

Door de Multi Jet Fusion technologie toe te passen werden de onderdelen sterk genoeg en bruikbaar voor de tests. Het eindproduct bestond bovendien uit minder onderdelen waardoor er bespaard werd op assemblagetijd.

 • Industrie segment:

  Consumer Goods & Electronics


 • Gekozen materialen
 • Voordelen

  Kostenreductie
  Ideaal voor product test launch
  Verkorten Time to Market


"RapidCenter is uw 3D-printing productiepartner voor de productie van seriewerk, reserve- en legacy-onderdelen en prototypen. Als u vragen heeft omtrent geschikte toepassingen dan helpen wij u graag op weg om de juiste oplossingen te vinden die passen bij uw visie en wensen."

 

Op de hoogte blijven?
Vul hieronder uw e-mailadres in om voortaan onze nieuwsbrief te ontvangen